Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Welkom bij    #LiefMens

Massagepraktijk #LiefMens richt zich op de mens die weet hoe belangrijk zelfzorg is, die af en toe een pas op de plaats maakt en zichzelf op nummer 1 zet. Iemand die druk bezig is met alle ballen in de lucht houden, vaak voor anderen. De mens die het verdient om die "mute" knop in te drukken. 

Wat bieden wij en waar staan wij voor? Ontspanning, zorgzaamheid, een uurtje niets, gedachteloos, warmte, liefde en aandacht.

Kortom: #LiefMens 

Dat wat jij en wij zijn!

Ontstaan van ons logo:

De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, onsterfelijkheid en genezing. 

Een massage laat de energie weer stromen en balanceert lichaam & geest Hierdoor ontstaat meer ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Een massage ondersteunt de doorbloeding in het lichaam en de afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt voor een staat van het lichaam om zichzelf te reinigen en te genezen. Een massage is dus niet alleen maar luxe!


Voordelen van een massage:

 • activeert het zelfhelend vermogen;
 • vermindert stress;
 • stimuleert de aanmaak van gelukshormonen;
 • verhoogt de weerstand;
 • stimuleert de doorbloeding;
 • ontknoopt en stimuleert de afvoer van afvalstoffen;
 • balanceert lichaam en geest;
 • geeft energie.


Wij werken alleen op afspraak op drie verschillende locaties: 

 • Dorpsstraat 665 in Noord Scharwoude
 • De Kokkel 18a in Noord Scharwoude
 • Beukenlaan 2f in Heerhugowaard. 

Op onze website vind je informatie over onze behandelingen, prijzen en contactinformatie. Verder zullen wij hier nieuws items & acties delen. Wij vinden het leuk als je ons volgt op onze Social Media kanalen. Dat wat je deelt, vermenigvuldigt zich! En daar worden wij natuurlijk heel blij van.

Wij nodigen jou graag uit in onze praktijk, zodat je jouw ervaring in ons Gast & Boek kunt delen met andere website bezoekers.

 

 Gast & Boek

Kazimir Stobbe
25-11-21 17:40:11
Het was voor mij een next level massage. Ik heb bij verschillende massage salons een massage gehad, maar niet op deze manier. Totale ontspanning. Ik adviseer dan ook zeker andere aan om dit te ervaren.
Opmerking:
Ontzettend bedankt voor jouw mooie recensie. Hier worden wij blij van en hier doen wij het voor. Zie je graag weer terug in de praktijk!
Joke Betjes
11-10-21 16:20:31
Lief mens, wat een goed gekozen naam voor de massagepraktijk. Ik ben nu 2 maal bij Stephanie geweest en kan alleen maar zeggen "wat een geweldige masseuse". De rust en aandacht maken het meer dan fijn. Het is een tien met een griffel. Dank Stephanie
Opmerking:
Wat een mooie recensie Joke! Hartelijk dank voor de lieve woorden en het grote compliment. Tot snel weer!
Bas Klene
21-05-21 20:43:48
Na aantal drukke dagen en zwaar klussen, vanmiddag een massage gekregen bij LiefMens . Helemaal top!👌Totaal soepel en ontspannen de deur weer uit. Stephanie bedankt! Een aanrader. En wat heb je van jouw praktijk een sfeervolle, relaxte setting gemaakt. Top gedaan.
Opmerking:
Wat een lieve mooie recensie Bas, dank je wel! Fijn dat je er zo van hebt genoten en soepel en ontspannen de deur bent uit gegaan. Hoop dat je dit lekker kunt vast houden.
Anja Frugte-Postema
10-03-21 17:10:01
Het was al weer bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst bij Stephanie op de massage tafel lag.
Stom, dat ik mezelf niet vaker zo'n verwennerij gun.
In de sfeervolle ruimte, op een heerlijk verwarmde tafel, met een fijn olietje een uur gemasseerd worden door kundige en liefdevolle handen die vast zitten aan een Lief Mens is toch wel het ultieme genot.
Volgende keer wacht ik niet meer zo lang. ❤
Dank je wel weer, Stephanie. ❤
Opmerking:
Wat een prachtige recensie! en het was fijn om jou weer te zien. Je mag vaker lief zijn voor het Lief Mens dat jijzelf ook bent. Nu lekker nagenieten en hopelijk houd je het ontspannen gevoel even vast. Tot snel!
Yvette Yvette Joosten
06-03-21 08:04:51
Gisteren dan eindelijk zover de duo massage met drankje en hapjes. Wat een warme gezellige ontvangst. In de salon ruikt het subtiel naar een fijne olie waardoor er gelijk al wat van je schouders afvalt. We kregen de tijd voor het lekkers voordat we een heerlijke massage kregen. Wat was dat weer heerlijk ontspannend. De dames hebben magische handjes. We zijn weer lekker los in nek, schouders en rug. Kortom een aanrader.❤️
Opmerking:
Wat een fantastische referentie! Dank je wel daarvoor en we hebben de volgende afspraak alweer staan, dus ik zie je snel weer!
Tonen: 5  10E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram